Laserkaiverrukset

Laserkaiverrukset

Laserkaiverrus sopii sekä oikein laajoihin sarjoihin (esimerkiksi numerosarjoihin) että yksittäisiin kyltteihin. Tämä työtapa antaa monta eri mahdollisuutta merkkaukseen ja kaiverrukseen, koska se voidaan tehdä mitä erilaisille materiaaleille kuten muoville ( ei PVC ), eloksoidulle alumiinille, ruostumattomalle teräkselle, lasille, puulle, paperille, kumille, nahalle ja melamiinille jne.

 

Laserkaiverrus mahdollistaa kovin yksityiskohtaisen kaiverruksen sekä vektorigrafiikkaa sisältävistä tiedostoista että korkearesuluutio kuvatiedostoista.

Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä jo haluat tietää lisää tai tarvitset apua laserkaiverrukseen.

 

Syväkaiverrus

Perinteinen syväkaiverrus antaa klassisen, reilun ja hyvin tehdyn vaikutuksen. Pyörivää jyrsinkonetta käytetään tekstin kaiverrukseen. Tekstin voi sitten täyttää värillä toivottuun väriin tai jättää täyttämättä.

Syväkaiverrus sopii sekä tiloihin, jotka vaativat pysyviä ja kultusta kestäviä kylttejä, että hänelle joka haluaa eksklusiivisen näköisen firmakyltin.

Syväkaiverrusta voi toteuttaa melkein kaikkiin materiaaleihin. Tavallisimmat ovat muovilaminaatit, akryylimuovi, alumiini, messinki, kupari ja ruostumaton teräs, mutta olemme myös kaivertaneet esimerkiksi eri puulajeihin, kovaan nahkaan, kultaan ja hopeaan.

Kaikki toiveidenne mukaan.